Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 257 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 6 szoba
Telek terület 450 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort luxus
Fűtés hőszivattyú
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2020
Épület szintje 4
Energetika nincs
Terasz 45 m²
Eladó III. kerületben, Óbuda legszebb zöldövezetében, a Testvérhegyen, nyugodt, csendes utcában épülő, ÚJ ÉPÍTÉSŰ exkluzív, 257 nm-es, amerikai konyhás nappali + 5 szobás, dupla komfortos családi ház, saját 450 nm-es telekkel.

A 900 nm-es telken két önálló épület kerül kialakításra, a legmodernebb építészeti megoldásokkal, saját kerttel, mely kialakításának köszönhetően privát teret és nyugalmat nyújt.
Az épületekhez 2-2 garázsbeálló és 1-1 felszíni parkoló tartozik.

A lakásokban a hőszivattyús padló és mennyezet hűtés-fűtés, motorizált alumínium árnyékolók alapfelszereltség, a kerti teraszok mellé medence épül.

A teherhordó szerkezet Porotherm Klíma Okostéglából készül. A hőszigetelés igen korszerű, az épület külső falszerkezete grafit EPS hőszigetelő rendszerű vakolatot kap. A ház ideális hőmérsékletéről, és az alacsony fenntartási költségekről a GEO tarifával működő hőszivattyús padló fűtés, mennyezet hűtés-fűtés, szobánkénti vezérléssel, valamint a háromrétegű nyílászárók gondoskodnak, amelyek mind motorizált alumínium árnyékolókkal vannak ellátva. A környezetbarát megoldásokat tovább erősíti a korszerű, energiatakarékos LED világítótestek valamint az esővíz-gyűjtőkből történő újrahasznosítás.
Az antracit tető borítás, az üvegkorlátok alapfelszereltség, a minőségi spanyol burkolatok szerződött beszállítótól bruttó 10 ezer Ft értékig választhatók, a beltéri ajtók bruttó 100 ezer Ft értékig. A szaniterek Grohe, Kludi és Duravit elemekkel kerülnek kialakításra. A biztonsági rendszerek telepítése lakásonként történik.
A kert kialakítását, az öntözőrendszert, gyepszőnyeg telepítését a vételár tartalmazza.

Hívjon a részletekért, a részletes műszaki tartalomért.

Irodánk ÚJ ÉPÍTÉSŰ ingatlanok specialistája, felkészült értékesítőkkel! Új építésű ingatlanjainkat BERUHÁZÓI ÁRON értékesítjük!
Jogi háttérrel (kedvező díjazással) és az egyik legjobb, bank semleges HITELKÖZVETÍTŐVEL segítjük vásárlását.

Amennyiben értékesíteni kívánja ingatlanát, irodánk egyedi, kedvező ajánlattal áll rendelkezésére!

Ár

Irányár 257 millió Ft (944.85 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Aréna Ingatlan
Név Kiss Jutka
Telefon +36 20 334 3 Mutasd
Email arenaingatlanok@ Mutasd